top of page
Juliol a El Roure

 

 

Per a famílies i infants

El Roure obre al juliol

 

El Juliol a El Roure és una oportunitat per què les famílies interessades puguin viure directament una petita mostra del que representa l'experiència de l'escola, és una bona forma de conèixer-nos

 

L’escola viva El Roure manté les portes obertes durant el mes de juliol per a que tant les famílies que integren el projecte en l’actualitat com noves famílies interessades puguin gaudir i conèixer l’experiència d’acompanyament pedagògic que venim desenvolupant des de l’any 2001.

 

El funcionament d’aquestes setmanes serà gairebé el mateix que durant la resta del curs, tant pel que fa al nombre d’adults acompanyants (ràtio), com pels espais i els materials disponibles, així com les propostes d’activitats que, com no pot ser d’una altra manera, tindran un caire estiuenc.

 

Els adults que porten a terme l’organització i acompanyament són membres de l’equip pedagògic actual del projecte.

 

La proposta s’adreça a nens i nenes de 3 a 12 anys que estaran dividits en grups i espais diferents. Hi haurà un grup de 3 a 7 anys i un altre de 7 a 12 anys, cadascun amb dinàmiques independents.

 

L’activitat es durà a terme les quatre setmanes de Juliol. Cada setmana és independent, per tant és possible inscriure’s a una, a dues, a tres o a les quatre.

 

Primera setmana: del dilluns 4 al divendres 8 de juliol.

Segona setmana: del dilluns 11 al divendres 15 de juliol.

Tercera setmana: del dilluns 18 al divendres 22 de juliol.

Quarta setmana: del dilluns 25 al divendres 29 de juliol.

 

L’horari d’obertura diària serà de 9:30 a 13:30 hores.

 

El preu és de 75 euros per setmana.

Si participen germans fem un 15% de descompte a la segona quota.

Per reservar la plaça s’ha de fer un pagament per transferència de 50€.

 

El Roure es situa en una finca rústica a la vora de la població de Sant Joan de Mediona, a la comarca de l'Alt Penedès, província de Barcelona. Quan tinguem la confirmació de la preinscripció us adjuntarem les indicacions per arribar tenint en compte la vostra procedència.

Aspectes importants per a les famílies noves

Per tal de fer una aproximació al projecte pedagògic de El Roure en els seus trets més essencials i per tal de poder acudir a la reunió amb una idea clara de l’experiència o amb uns dubtes concrets, recomanem a totes les famílies noves interessades a inscriure al seu fill/a que passegin amb calma pel nostre espai virtual www.elroure.org.

 

Adaptació

A El Roure donem molta importància als processos vitals més essencials dels nens i nenes de tal manera que donem molta importància al procés d’integració. Integrar-se en la dinàmica d’un ambient amb altres nens i adults desconeguts, requereix d’un temps diferent per a cada nen. En la mida que el nen se sent segur a través del vincle amb els adults, els altres nens, els espais i materials, estarà en disposició de separar-se dels pares de manera natural per un temps.

 

Per això us demanem que els pares estigueu disposats a entrar en un diàleg atent amb el vostre fill/a i amb l’equip pedagògic responsable, per garantir així la cura i  la comunicació adients sobre l’acompanyament d’aquest procés. Aquest diàleg suposa també acompanyar  físicament al vostre fill/a si ho necessita i en la mesura en que ho necessiti. El procés és a mida de cada família i són els pares els responsables de decidir sobre el seu ritme, en funció de les manifestacions dels nens. L’equip pedagògic acompanyarà als nens i a les seves famílies oferint el seu punt de vista en tot moment. El criteri que guia aquest procés sempre és que els infants acceptin quedar-se sense la mare o el pare en l’espai amb l’equip.

A banda d’aquest procés i diàleg sensible, els pares hauran d’estar localitzables en tot moment i disposats a acudir a El Roure a petició de l’equip pedagògic responsable si així ho considerem necessari.

 

Reunió informativa

Cada inici de setmana convoquem, amb les famílies que s’integren noves, una reunió que no només té com a objectiu informar i resoldre els possibles dubtes, sinó que també pretén formalitzar i acabar de tancar el procés d’inscripció.

 

La reunió tindrà lloc el primer dia de cada setmana a les 9.30h.

 

Inscripcions i pagament

Les famílies interessades en inscriure el seu fill/a han de descarregar i emplenar la fitxa de preinscripció que trobaran aquí. Una vegada omplerta s’ha d’enviar a info@elroure.org especificant en l’assumpte “Juliol al Roure”. Quan rebem la vostra preinscripció ens posarem en contacte amb vosaltres.

Per a que la plaça quedi guardada s’ha de fer un pagament per transferència de 50€.

 

Hi ha dues modalitats de pagament de les setmanes:

  • en efectiu el mateix dia de la reunió.

  • per transferència bancària, adjuntant el justificant de pagament i enviant-lo a info@elroure.org amb data límit de 22 de juny.

 

Places

El màxim de places disponibles és de 25.

 

Ens reservem el dret de no obrir la setmana si el mínim total de nens inscrits no arriba a 15. Si així fos ens posaríem en contacte amb les famílies inscrites per procedir a la devolució dels ingressos realitzats.

 

Contacte

Us podeu posar en contacte amb nosaltres escrivint a info@elroure.org especificant en l’assumpte “Juliol al Roure” o trucant de dilluns a divendres de 16:00 a 20:00 hores al 670.20.40.09 (Clara).

 

bottom of page